Over ons

Nationale Energieservice

Wij bestaan uit een jong team en vol ambitie


Nationale Energieservice is een jong en fris bedrijf met een ambitie om alle Nederlanders met een eerlijk aanbod te helpen. Ons motto is betaal nooit te veel voor 1 en het zelfde product. De energiemarkt is een vrije markt waar veel (grote) bedrijven misbruik van maken door torenhoge tarieven te vragen. Voor een gemiddelde consument is een energierekening niet te begrijpen daarom focussen wij ons op alle contract van de energiemarkt.

Onze jonge team is dagelijks opzoek naar nieuwe informatie en naar de beste aanbiedingen. Door als een collectief meerdere klanten aan te melden bij een energieleverancier kunnen wij goedkopere tarieven eisen en zo ook de beste voorwaarden voor u samenstellen. Wij verzorgen het hele traject van overstappen, contract ontvangen en dat de aansluiting goed verloopt.

Ook zorgen wij ervoor dat onze klanten beschermd blijven en zodra wij een nieuw aanbod op maat hebben wij u direct weer contacteren met een nog beter voorstel. Elke klant wordt gekoppeld aan een vast contactpersoon waar u altijd persoonlijk mee contact kunt hebben voor al uw vragen over energiecontracten.

Zou je ons team willen versterken?

Opzoek naar een nieuwe uitdaging? Wij altijd opzoek naar nieuwe teamleden. Stuur een open sollicitatie via ons contactformulier en onze recruitment afdeling zal dan binnen 3 werkdagen contact met je opnemen.